Jeden rok jste řešili složitou finanční situaci, protože jste přišli o zaměstnání. A najednou bylo potřeba pořídit i novou pračku a ledničku. Nebyla jiná možnost než si sjednat půjčku, ale zakrátko jste se dostali do potíží se splácením. Měsíční výdaje už nadále snižovat nebylo možné, a proto jste museli sáhnout po další půjčce. Nezoufejte, nejste jediní, kdo se tímto způsobem dostal do potíží. I vaše finanční situace má řešení. Pomůže vám nebankovní americká hypotéka. Tento u klientů velmi oblíbený produkt už pomohl celé řadě lidí při refinancování dluhu a pomohl jim se splácením.

finance

Zlepšení rodinné finanční situace nevede jen přes zvyšování příjmů. To ostatně není vždy možné. První zásadou by mělo být provedení podrobné analýzy výdajů, a především pak pravidelných měsíčních splátek. Drobné úvěry jsou velmi často nabízeny s nevýhodnou úrokovou sazbou a dlužnou částku zaplatíte někdy i dvojnásobnou. Je třeba začít od začátku a nevýhodné úvěry splatit najednou, pomocí nového závazku. U něj však můžete počítat s nízkou úrokovou sazbou, a především s možností dlouhodobého splácení. Vaše měsíční zatížení rodinného rozpočtu bude nesrovnatelně nižší a splácení bude mnohem jednodušší.

U americké hypotéky nám velmi záleží na tom, aby byla pro klienty co nejvíce výhodná. Jsme si vědomi toho, že v průběhu splácení mohou nastat nejrůznější změny. Proto nabízíme možnost hypotéku kdykoliv splatit dříve, a to bez jakékoliv sankce. Dále vám umožníme i vložení mimořádných splátek.

mince

Americká hypotéka je pro vás připravena
I vy si můžete nechat zpracovat konkrétní nabídku, jak by vypadal váš úvěr. Každý klient má jiné představy a my se vždy snažíme najít nejlepší řešení. Vyplněním kontaktního formuláře se k ničemu nezavazujete, pouze vám zpracujeme kalkulaci a představíme vám podrobně, jak by vypadalo zlepšení rodinných financí pro vaši situaci.