Přemýšlíte v poslední době o malování? Už vás to zase doma čeká? Chce to manželka nebo manžel? Víte, že vám nezbude nic jiného, než vymalovat? Najímáte si firmu nebo si malujete sami? Díváte se po novinkách a dalších možnostech?

Chcete si interiér zvelebit? Udělat útulnější nebo modernější? V tom případě si pojďme představit tekutou tapetu. Tento typ omítky můžete najít i pod jinými názvy jako jsou:

Tekuté bezešvé tapety, textilní tapetová směs, mokrá tapeta, plastický štuk, textilní omítka, stříkaná bavlněná omítka. To všechno jsou další názvy pro tento styl omítky. Proč tomu tak je? To si hned prozradíme.

byt, obývací poko

Tato omítka se skládá z bavlněného vlákna. Nebudete nanášet textil na zeď, ale směs, ve které najdete jak textilní vlákno, tak i další přírodní vlákna. Nesmíme zapomenout na rozpustné lepidlo ve vodě, které vše udrží pohromadě. Jakmile tuto směs smícháte pečlivě s vodou, můžete nanášet hladítkem, pistolí nebo válečkem. Vznikne totiž tekutá plastická směs, se kterou se dobře pracuje, takže to zvládnete klidně i doma samotní, nic složitého v tom není.

Přidat se mohou různé druhy barev, proto je jejich využití neomezené a hodí se do nejrůznějších pokojů a do každého interiéru. Můžete si vybrat z široké škály vzorů nebo si zvolit vlastní!

moderní dům

Tekutá tapeta se dá použít do jakékoliv místnosti. Vždy bude jako první na očích a upoutá pozornost. Jedná se totiž o něco neobyčejného, navíc ji můžete použít jak v domácnosti, tak i na pracovišti. Oživte svůj interiér a dejte mu patřičný šmrnc. Vybírat si můžete z různých barev a odstínů, proto můžete vytvořit čistou, krásnou a jedinečnou domácnost, kombinovat s cihlami nebo dřevem na dalších stěnách nebo si vytvořit extra moderní domácnost.

A co dalšího o této omítce či tapetě můžeme říct? Zakrývá nedostatky i nerovnosti, pohlcuje vlhkost, vytváří zvukovou i tepelnou izolaci. Jedná se o ekologický výrobek, vhodný pro alergiky.